Fiți prudenți!!!

Substanțe care cauzează alergeni sau intoleranțe:

  1. CEREALE, CARE CONŢIN GLUTEN: grâu, secară, orz, ovăz sau hibrizi ai acestora şi produse derivate: cartofi, roșii, ceapă, ciuperci, cafea)
  2. CRUSTACEE ŞI PRODUSE DERIVATE
  3. OUĂ ŞI PRODUSE DERIVATE
  4. PEŞTE ŞI PRODUSE DERIVATE
  5. ARAHIDE ŞI PRODUSE DERIVATE
  6. SOIA ŞI PRODUSE DERIVATE 
  7. LAPTE ŞI PRODUSE DERIVATE (inclusiv lactoză)
  8. FRUCTE CU COAJĂ LEMNOASĂ: migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamiaşi nuci de Queensland (Macadamia ternifolia),precum şi produse derivate, exceptînd fructelecu coajă utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.
  9. ŢELINĂ ŞI PRODUSE DERIVATE
  10.  MUŞTAR ŞI PRODUSE DERIVATE
  11. SEMINŢE DE SUSAN ŞI PRODUSE DERIVATE
  12.  DIOXIDUL DE SULF ŞI SULFIŢI în concentraţii mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru în SO2 total
  13. LUPIN ŞI PRODUSE DERIVATE
  14.  MOLUŞTE ŞI PRODUSE DERIVATE
  15. TROFOALERGENI de origine ANIMALA: -carne de porc, carne de vita, carne de oaie